Rengaspörssi

Yksityisyyssuoja

Rengaspörssi-sivuston käyttöä ja sen sisältöä koskevat asiat sekä asiakirjat noudattelevat kaupankäynnin ehtoja ja voimassa olevia lakeja. Avaamalla ja käyttämällä palvelua hyväksyt rajoituksetta tai poikkeuksetta yksityisyyssuojan. Voimme kerätä, käsitellä ja pitää henkilökohtaisia tietoja sinusta. Eli sellaisia tietoja, joilla voimme tunnistaa sinut jotenkin, kuten nimi, osoite tai muut yhteystiedot. Näitä henkilötietoje voidaan kerätä, kun rekisteröidyt tai käytät sivustoamme mm. ostamiseen. Henkilökohtaisten tietojen antaminen on vapaaehtoista. Mikäli et halua antaa henkilökohtaisia tietoja itsestäsi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle pääsyä johonkin osioihin.

Jos haluat tarkistaa, korjata, käyttää tai päivittää tietojasi Rengaspörssi-verkkosivuston kautta, ota meihin yhteyttä, yllä olevien yhteystietojen kautta. Toisinaan kun muodostat yhteyden kotisivuillemme saatamme kerätä tietoja tietokoneestasi. Tämä on tilastollista tietoa käyttäjiemme lukemistoimista ja käytännön malleja, ja niistä ei voi tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Rengaspörssi:issa saattaa ja voi aika ajoin olla linkkejä ja sivustoja kumppaniverkostostostamme, mainostajien ja käyttäjien viestejä, joita emme valvo, suosittele tai tue ja emme ole vastuussa näistä sivustoista tai niiden sisällöstä, tuotteista, palveluista tai tietosuojakäytännöstä.


Rengasporssi.com, siellä ne parhaat renkaat on.
Pistä vanhat renkaasi kiertoon!

RSS-syöte